Dutch

MASSA IMPORTS B.V.

“Buona cucina e buon vino sono il paradiso sulla terra.”

Eten is passie

Eten is traditie

Eten is familie

Eten is leven

Daarom willen wij u voorzien van de meest authentieke producten van de Amalfikust voor uw restaurant, kruidenier en eettafel.

De oorsprong…

Al onze producten worden uitsluitend geproduceerd door kleine Zuid-Italiaanse boeren die nog steeds traditionele productietechnieken gebruiken en de nadruk leggen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Elk van onze producten heeft zijn eigen verhaal en is uniek op zijn eigen manier. Of het nu pasta, tomatensaus of wijn is, wij willen u en uw klanten de allerbeste culinaire ervaring bieden.


Reiziger – Laura Massa

Ik ben opgegroeid in Sorrento, Italië en mijn familie heeft altijd de nadruk gelegd op voedsel en traditie. We hadden grote familiediners. We hebben onze eigen mozzarella en wijn gemaakt.

Nonna gebruikte de citroenen, die we in onze eigen tuin haalden, voor letterlijk alles. Elke keer dat ik Sorrento verliet, miste ik die enorme diners en dat ongelooflijke eten, die verse mozzarella, smaakvolle tomaten en heerlijke pasta.

Vanaf mijn vroegste herinneringen leerde ik de betekenis van traditie en de belangrijke rol die voedsel daarin heeft. Ik kom uit drie generaties alberghiërs en restaurateurs van zowel de familie van mijn moeder als die van mijn vader. Ik heb als bedienster gewerkt in verschillende Italiaanse restaurants in Italië en Rotterdam. Ik werkte ook als gids in een boomgaard met olijfolie, waar ik mijn kennis van de kust van Amalfi versterkte. Ik ben drie jaar geleden begonnen aan dit project en nu sta ik klaar om u, uw restaurant of uw supermarkt in Nederland het allerbeste te bieden dat het schiereiland van Sorrento te bieden heeft!


Ik kijk er erg naar uit u te ontmoeten!

heeft u interesse of wilt u meer weten?

Dit zijn onze contactgegevens:

Massa Imports B.V. 

Lichtenauerlaan 102-120

3062ME Rotterdam

+31 (0)6 28 78 45 33

laura(at)massaimportsbv.com


Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen en wij zullen elke twijfel of vraag die u mogelijk heeft, verduidelijken!

We willen ook graag een persoonlijke proeverij plannen om onze lijn persoonlijk te presenteren en u onze werkelijk fantastische producten te laten proeven.